A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Плосківський ліцей Полянської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області
Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень німецької мови

Німецька мова – найпоширеніша мова в Європі і друга за популярністю іноземна в Україні. Знання німецької мови та культури відкриває нові духовні горизонти для людини, особливо для молоді.  З 1-5 лютого в закладі з учнями ліцею було проведено низку заходів:

15:08 11.02.2021

І етап Всеукраїнського конкурсу “Знай і люби свій край”

9 лютого у ліцеї було проведено виставку-конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» , яка є відбірковим етапом Всеукраїнського конкурсу та проводиться щорічно серед вихованців шкільних навчальних закладів з метою підтримки талановитих дітей та молоді, розвитку декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва. До проведення конкурсу були залучені діти та їх наставники: вчителі трудового навчання та образотворчого мистецтва. На конкурс було подано поробки різних вікових категорій та різних видів технік. Роботи учнів вражали своєю неповторністю, високим рівнем виконавської майстерності, оригінальністю, глибоким змістом та тематичною спрямованістю.

13:30 10.02.2021

І етап МАН

24 грудня на базі Плосківського ліцею Полянської сільської ради пройшов І (в ОТГ) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН. Організатором конкурсу виступило Наукове товариство Полянської сільської ради Закарпатського територіального відділення МАН України. Учні-манівці з Полянського та Плосківського ліцеїв, Родниківської гімназії представили на конкурс реферативні роботи з історичного краєзнавства, української мови, літературної творчості, географії та психології. Юні дослідники презентували свої реферати, задавали один одному питання, дискутували. Керівники робіт також підключались до наукових дискусій, тому захід вдався напружений, але приємний – по-справжньому науковий. Так як перший рік на І етапі МАН були представлені, як вже згадувалось, лише реферативні роботи, які передбачають здебільшого теоретичну складову та зачатки досліджень, тому журі й не визначало переможців. Конкурс став лише першою сходинкою, першим випробуванням для майбутніх «академіків». Наступного року ці праці мають шанс стати ґрунтовними дослідженнями у різних напрямках та галузях. Це і є головною метою структури МАНу – виховати справжніх науковців, котрі у майбутньому принесуть користь своїй державі.

15:01 28.12.2020

День Святого Миколая

Насичений подіями рік добігає кінця і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч із 18 на 19 грудня святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити діток за їх добрі вчинки. Учні 3 класу нашого ліцею разом з класним керівником Козар Тетяною Михайлівною підготували цікаву виставу «Ми чекаємо в гості Святого Миколая». По закінченню заходу всі діти отримали подарунки від Святого Миколая, за які ми подякуємо нашому щирому і доброму голові Полянської ОТГ Дрогобецькому І.І.

15:37 18.12.2020

Виховний захід "Вітаміни - наші друзі"

У ГПД 1-2 класів відбувся виховний захід на тему «Вітаміни – наші друзі». Діти потрапили в чудову країну вітамінів, де дізналися про значення та корисні властивості вітамінів. Під час заняття учні з задоволенням брали участь у вікторинах та іграх. Вони вчилися в яких овочах та фруктах найбільша кількість вітамінів А,В,С та Д. Наталія Михайлівна на занятті виховувала у дітей бажання та вміння піклуватися про своє здоров’я.

14:43 18.12.2020

МО вчителів початкових класів

15.12.2020 року відкритий урок з української мови у 4 класі провела вчителька початкових класів Сегеді Л.В. на тему «Прикметник». Вчителька добре володіє методикою викладання всіх предметів у початкових класах. ЇЇ уроки завжди цікаві, добре продумані, насичені, з вдало підібраною наочністю та різноманітним дидактичним матеріалом. Багато уваги приділяє різнобічному розвитку мовлення учнів, їх мислення, формуванню навичок творчої самостійної роботи. На уроці створює ігрову атмосферу, що розвиває пізнавальний інтерес і активність учнів, знімає втому, дозволяє утримати  увагу.

14:35 18.12.2020

Проведення Міжнародного дня осіб з інвалідністю

Милосердя, чуйність, співчуття до слабших споконвіку були характерною рисою українського народу. Тому відзначення Міжнародного дня осіб з інвалідністю – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час.

12:40 18.12.2020

Акція "16 днів проти насильства"

З 25 листопада по 10грудня у ліцеї проведено Всеукраїнську акцію « 16 днів проти насильства». Акція проводилась з метою популяризації правової освіти серед учнівської молоді, привернення уваги громадськості до проблем насильства в сім’ї, забезпечення рівних прав жінок та чоловіків.

14:10 11.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора