A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Плосківський ліцей Полянської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області
Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

День української писемності та мови

«Мова – це не просто спосіб спілкування, а щось більш значуще. Мова – це всі глибинні пласти духовного життя народу, його історична пам’ять, найцінніше надбання віків, мова – це ще й музика, мелодика, барви буття, сучасна художня, інтелектуальна і мислительська діяльність народу»

09:05 10.11.2021

Відзначення Всеукраїнського Дня відповідальності людини

19 жовтня у ліцеї відбулися тематичні заходи до Всеукраїнського Дня відповідальності людини та вшанування пам’яті Богдана Гаврилишина. У бібліотеці закладу організовано інформаційний куточок «Вчитися, мріяти, діяти», педагоги прослухали тематичну лекцію «Видатна постать Богдана Гаврилишина» та переглянули відеофільм «Місія –Свобода».

11:13 21.10.2021

Відзначення Дня захисників та захисниць України

У переддень 14 жовтня – Дня захисника України, Дня українського козацтва, Дня української повстанської армії (УПА), Дня святої Покрови Пресвятої Богородиці – у Плосківському ліцеї було проведено Єдиний урок «Слава героям України!», години спілкування, вікторини, метою яких стало формування в учнів розуміння понять «єдність», «цілісність», «незалежність», «герой», «патріот», «захисник», плекання громадянських якостей, почуття щирої поваги і вдячності до захисників Вітчизни усіх поколінь та історичних віх. Учні 5-6 класів слухали українські пісні та виразно читали вірші про Батьківщину, її славу і наш народ.

11:45 18.10.2021

4 жовтня – Всесвітній день захисту тварин

       4 жовтня – Всесвітній день захисту тварин. Відзначається в день пам’яті Святого Франциска Ассизького (засновника відомого чернечого ордену францисканців, помер 4 жовтня 1226), релігійного мислителя і філософа, який проповідував любов до всього живого на Землі. Трепетне ставлення до будь-якого прояву життя, до всіх істот, які живуть, здатність співчувати і відчувати їх більш гостріше своєю  власною душею зробили його святим, шанованим у всьому світі.       До Дня захисту тварин практичним психологом Плосківського ліцею Трищулою О.А. було проведено заняття у 4-му класі «Ми відповідаємо за тих, кого приручили» з метою виховання любові до тварин, поваги, вірності та відданості домашніх улюбленців; почуття відповідальності за приручених тварин, розуміння цінності та недоторканності іншого життя.

15:10 04.10.2021

Акція "Ніхто не буде самотнім"

1 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Цей день – не тільки можливість нагадати всім про людський обов`язок бути турботливими та милосердними до шановної частини суспільства. Це день, який дозволяє висловити глибоку пошану до представників товариства, які закладали основу незалежної держави, є носіями кращих трудових традицій і духовних                                                  багатств.                                                             

13:15 04.10.2021

Олімпійський тиждень

З  13 по 20 вересня у школі було проведено «Олімпійський тиждень», присвячений Дню фізичної культури та спорту. Учні впродовж тижня змагалися у спритності та витривалості, отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи

18:07 02.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора