A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Плосківський ліцей Полянської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області
Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

День вчителя

Учитель… Таке ніжне, світле, слово. Воно лунає так дзвінко, як чисте джерельце, воно лине, як та провідна зірка, що осяює путь. Але водночас- це слово закликає до праці, до дії, творчого пошуку, самовизначення.

15:08 06.10.2020

«Олімпійський тиждень»,

Традиційно на початку нового навчального року в ліцеї було проведено «Олімпійський тиждень», у рамках якого організовано чимало цікавих заходів: тематичні виховні години, інформаційні хвилинки, спортивні змагання між класами, які мали на меті пропагувати серед дітей та учнівської молоді здоровий спосіб життя,, сприяти залученню їх до активних занять спортом. Пройшли змагання з футболу між учнями 5-7та 8-11 класів та волейболу між учнями 8-11 класів. Веселими і задоволеними залишилися всі учасники змагань. Ми ще раз переконались, що в нашому ліцеї працюють і вчаться сильні, спритні й сміливі учні.

15:31 28.09.2020

Свято Знань

У вівторок, 1 вересня, в умовах адаптивного карантину стартував новий навчальний рік. Святкових урочистостей у тій формі, як ми звикли бачити, у ліцеї не було. Заходи проходили переважно у класах. Відбулися виховні години на тему «Культура здорового способу життя у нових обставинах».  Учні 11 класу привітали першачків зі святом та вручили їм пам’ятні подарунки. Директорка ліцею Туряниця І.П. нагородила Похвальними листами відмінників нашого закладу.

09:25 02.09.2020

З Днем захисту дітей!

З Днем захисту дітей! Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми. Безтурботними, веселими, радісними. Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здоровою і оточеною турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день — добрим і цікавим. А батькам бажаємо терпіння, доброти і ніжності. Не забувайте, що саме ви відповідаєте за щасливе і безпечне дитинство дітлахів!

12:39 01.06.2020

Останній дзвінок

Дирекція школи та весь педагогічний колектив, щиро вітає усіх учнів із святом Останнього дзвоника та успішним закінченням ще одного непросторого шкільного року! У цьому році свято у нас особливе, дистанційне. Для школярів сьогоднішній дзвінок – це старт літніх канікул. Тож бажаємо учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу на¬вчання. Впевнені, що, повернувшись восени за шкільні парти, вам буде про що розповісти друзям та вчителям. Випускникам бажаємо успішно скласти ЗНО і вступити до омріяних закладів вищої освіти! Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Велика подяка батькам, які всі ці роки були поруч з вами, зробили все можливе,щоб ви отримали освіту, були щасливі та здорові. Шановні вчителі, дякуємо вам за вашу самовіддану працю, постійну самоосвіту, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям. Бажаємо усім нових успіхів, життєвих сил і натхнення!

12:33 01.06.2020

Новий тиждень навчання у Всеукраїнській школі онлайн.

Друзі, раді знову вас бачити ???? Розпочинаємо новий тиждень навчання у Всеукраїнській школі онлайн. Сьогодні на уроки ми чекаємо всіх учнів з 1 до 11 класу. Відео для вас вже заплановано на YouTube МОН: www.youtube.com/c/MONUKRAINE ???? о 9:00 - розпочинаємо уроки для 1-4 класів. Після наполегливої праці на вас чекає винагорода - захопливі мультики про Україну та світ довкола. Щоб було зручніше, одразу переходьте на потрібний вам список відтворення, де всі уроки згруповані по днях та класах:

12:27 12.05.2020

День пам'яті та примирення

8–9 травня Україна традиційно вшановує День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці дні важливо нагадати про непересічну роль українців у перемозі Об’єднаних Націй у Другій світовій війні, висловити повагу всім борцям проти нацизму, увічнити пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у ці роки.

12:17 12.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора