A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Плосківський ліцей Полянської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області
Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний день волонтера

5 грудня — Міжнародний день волонтера. Це свято відзначається щорічно з 1985 року, коли Генеральна Асамблея ООН запропонувала урядам відзначати саме цей день, як день добровольця.

15:48 07.12.2020

Виставка-конкурс "Новорічна композиція"

3 грудня в ліцеї було проведено конкурс-виставку "Новорічна композиція". Вона проводилася з метою виховання серед молоді відповідальності за навколишній світ, дбайливого ставлення до оточуючого середовища, розвитку творчої ініціативи та пізнавальної діяльності учнів. Всі гуртківці взяли активну участь у конкурсі, були представлені дуже оригінальні, неповторні композиції у кількох номінаціях: стилізована ялинка, новорічний букет, новорічна композиція, новорічний вінок, сюжетна композиція,новорічна картина чи колаж,новорічний подарунок. У ліцеї запанував передноворічний настрій - малі і дорослі чекають з нетерпінням свята.

14:59 04.12.2020

Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Щорічно 1 грудня в усьому світі відзначають Всесвітній день боротьби зі СНІДом. З метою профілактики негативних явищ у молодіжному середовищі, зокрема, ВІЛ/СНІДу, та толерантного ставлення до хворих на ВІЛ/СНІД, у ліцеї відбулося тренінгове заняття, під час якого практичний психолог Шипович Р.В..довела до учнів 7-9 класів цікаву та корисну інформацію про те, що потрібно знати, щоб вберегтися від ВІЛ, як толерантно ставитись до ВІЛ-інфікованих, проведено урок-застереження в 11 класі «СНІД –безповоротно змінює життя»,а також виховні години та бесіди у 5-11 класах.

14:38 04.12.2020

Уроки пам'яті до Дня голодомору

Голодомор – акт геноциду Українського народу, здійснений керівництвом ВКП(б) та урядом СРСР у 1932-1933 роках, шляхом організації штучного масового голоду, що спричинив загибель мільйонів українців у сільській місцевості на території Української СРР та Кубані, де переважну більшість населення становили українці, з метою придушення українського національно-визвольного руху і фізичного знищення частини українських селян.

14:31 30.11.2020

В ліцеї відзначили День української писемності та мови

9 листопада в ліцеї відзначили День української писемності та мови. У програмі святкування було чимало цікавих заходів. Учні 8 – 11 класів демонстрували рівень знань української мови, долучившись до написання Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. В 5-А класі вчитель української мови О.Д.Білей провела інтелектуальний конкурс «Мово українська, гордосте моя!».Цікавою була інформаційна хвилинка у 3 класі на тему «Із сивої глибини віків бере початок наша мова». Цього святкового дня також відбувся шкільний конкурс знавців рідної мови імені Петра Яцика, на якому учні, делеговані від класів ,зосереджено виконували завдання з української мови.

15:28 09.11.2020

Заходи до Дня захисника України

У переддень 14 жовтня – Дня захисника України, Дня українського козацтва, Дня святої Покрови Пресвятої Богородиці – у ліцеї з метою вшанування мужності та героїзму захисників, незалежності і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу були проведені такі заходи:

11:44 16.10.2020

Міжнародний день людей похилого віку

1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку — свято, яке покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління. Повага до старших – одна з головних цінностей людської моралі. День літньої людини — це чисте і світле свято. Свято наших батьків, бабусь та дідусів, день, коли ми віддаємо їм свою любов і повагу. Цей день — не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими та милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, зв’язку та розуміння поколінь.

14:33 13.10.2020

Всеукраїнський урок доброти

4жовтня у ліцеї проведено Всеукраїнський урок доброти про гуманне та відповідальне ставлення до чотирилапих. Вчителі розповідали про те,як правильно взаємодіяти з бездомними тваринами, про те, як допомогти тваринам у притулку, і чого робити в жодному разі не можна. Діти в свою чергу, підготували фото своїх домашніх улюбленців та різноманітні проекти, плакати,повідомлення.

14:17 13.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора