A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Плосківський ліцей Полянської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області
Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Святкування 8-Березня

Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 -Березня цікаво, тепло, весело пройшло свято у нашому ліцеї. Порадували своїми привітаннями та виступами наші дітки.Класними керівниками проведені святкові виховні години. Лунали слова-привітання рідним матусям, бабусям, сестрам, вчителям та всім працівникам .

11:19 24.03.2021

Міжнародна гра "Соняшник"

Кожного року учні нашого ліцею залюбки беруть участь у Всеукраїнській українознавчій грі "Соняшник.» До участі у грі дітей спонукала допитливість, активність, уболівання за рідну мову, а найголовніше – бажання пізнати нове, перевірити свої знання не тільки з мови, а й історії України, звичаїв і традицій нашого народу. Учнів чекали цікаві завдання, котрі вони виконували із задоволенням. Зараз учасники з нетерпінням чекатимуть результатів, де всі отримають свої сертифікати, а переможці – подарунки.

11:07 24.03.2021

Звіти вчителів

Учителькою географії Лізанець Л.І. проведено майстер-клас на тему «Практичне підгрунтя вивчення географії». Педагог поділилася досвідом роботи, ознайомила присутніх з життєтворчою концепцією особистості як основою сучасних освітніх технологій; акцентувала увагу на формуванні предметних компетенцій учнів під час виконання практичних завдань з географії. Під час заняття провела з учителями цікаві практичні завдання «Знайдіть зайве» та «Гра життя».

11:07 24.03.2021

Засідання методичних об’єднань

23 лютого відбулися засідання методичних об’єднань вчителів гуманітарного та природничо-математичного циклів. Відкриті уроки пройшли у вчителів: Бровко М.М. (вчительки німецької мови) у 7-Б класі та Лізанця В.С .(вчителя інформатики) у 5-Б класі.

15:04 26.02.2021

Тиждень української мови

З 22 по 26 лютого в ліцеї проходив Тиждень української мови та літератури, присвячений дню Рідної мови. У рамках тижня пройшли такі заходи:

14:36 26.02.2021

Відзначення 150 річниці від дня народження Лесі Українки

25 лютого 2021 року виповнилося 150 років від дня народження видатної української літераторки Лесі Українки. Відтак до відзначення ювілейної дати задля популяризації та вшанування творчості письменниці у ліцеї відбулися тематичні заходи, а саме: - театралізоване дійство п’єси «Лісова пісня»; - декламування вірша «До мого фортепіано»; - конкурс на краще декламування віршів Лесі Українки.

14:12 26.02.2021

Міжнародний день Рідної мови

Наша рідна українська мова – одна з найбагатших і наймелодійніших мов світу. Її порівнюють з калиною, бо вона така ж красива, як народний, улюблений символ українців, її порівнюють зі співом солов'я, бо лине вона, як ніжна пісня співучого соловейка. 21 лютого, з нагоди Міжнародного дня рідної мови, щоб ще раз долучитися вустами і серцем до материнської мови, найкращої, найсвятішої, найріднішої у ліцеї була проведена низка заходів:

15:29 23.02.2021

Пам’яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого в Україні відзначать річницю з дня трагічних, сповнених героїзму подій Революції Гідностіта увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні. З нагоди вшанування пам’яті загиблих, 22 лютого у ліцеї проведено інформаційно-просвітницькі та навчально-виховні заходи під гаслом «Пам’яті Героїв Небесної Сотні».

15:19 23.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора