A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Плосківський ліцей Полянської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області
Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень безпеки дорожнього руху

З 17 по 21 травня в нашому ліцеї проводився тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

13:53 24.05.2021

День вишиванки

20 травня 2021 року Україна відзначала День вишиванки.

09:44 21.05.2021

Відзначення Дня пам'яті та примирення і Дня Перемоги

Щороку в травні ми відзначаємо День пам'яті та примирення. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945 рр. Не щезне в пам’яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога. Не можна забути тих, хто віддав своє життя заради щастя інших. Війна нагадує про себе тисячами обелісків і братських могил. Вони – святиня нашої пам’яті. Сьогодні ми віддаємо данину пам’яті тим, хто загинув на фронтах Другої світової війни, хто віддав життя, щоб ми жили щасливо.

13:07 11.05.2021

Писанка-головний атрибут Великодня.

Писанка – це символ України, національне культурне надбання, яке відображає історію, звичаї та традиції українського народу, а також нерозривну єдність з попередніми поколіннями. Вже традиційно учні нашого ліцею приймають участь у виставці "Воскресни, писанко!" Цей захід проходить напередодні найбільшого християнського свята-Великодня! Нехай усі роботи дадуть можливості поринути у передевеликодні дні, відчувати атмосферу свята, адже нам потрібно бути поряд один із одним не тільки фізично, а й духовно!

13:01 30.04.2021

Гра «Sunflower»

21 квітня учні нашого ліцею взяли участь у захопливій, пізнавальній Міжнародній грі зі світової літератури «Sunflower».

15:10 26.04.2021

Всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля»

Проведення щорічної Всеукраїнської акції “За чисте довкілля” стало доброю традицією, що відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах, а на ділі дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища. Цей звичай існує і в колективі Плосківського ліцею. Основні роботи були пов’язані з прибиранням сміття, сухого листя та гілок навколо шкільної території узбіччя доріг та сільського стадіону. Всі працювали завзято і дружно, адже, так приємно, коли довкілля сяє чистотою і охайністю.

13:06 23.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора