A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Плосківський ліцей Полянської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області
Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

16 лютого - День єднання!

16 лютого - День єднання! Єднаймося, українці, - це є наша доля, Будемо ми єдині, буде в нас і воля. День єднання - ще зовсім молоде свято, яке було проголошено президентом України Володимиром Зеленським 16 лютого 2022 року. Цей день має об'єднати українців та показати всьому світові, що наша сила в єдності, що ми незламні, сильні і непереможні. Сьогодні, коли ворог безжально знищує наш народ, наші міста і села, ми повинні бути одним цілим, одним ланцюгом, назва якому – єдність. Плосківський ліцей долучився до святкування цього особливого для нас дня. "Де єдність - там перемога" - саме таким девізом розпочався День єднання у нашому ліцеї. Класними керівниками було проведено години спілкування, педагог-організатор  Півкач Л.Ю. провела конференцію "Україно, твоя сила у єднанні". Шкільний бібліотекар Лізанець В.М. підготувала виставку «Україно, твоя сила – в єднанні».

08:47 20.02.2023

Засідання методичного об’єднання вчителів суспільно-гуманітарного цикл

 Учитель української мови та літератури Білей Оксана Дмитрівна прозвітувалася про роботу у міжатестаційний період. Підготувала для колег майстер-клас «Вчитель – завжди учень». Поділилася роздумами про нелегку вчительську долю, про те, що педагог повинен постійно вчитися, вдосконалюватися. Головним завданням учителя вважає не просто передати знання, а навчити вчитися. Продемонструвала колегам нестандартні розминки, ігри «Лінгвістичний феєрверк», «Словесний волейбол», «Упіймай слово», «Дай характеристику герою». Усі складали казку, оповідання. Завершився майстер-клас методом «Рюкзак»: усі присутні поділилися враженнями, написали, чого навчилися, що зможуть використовувати на своїх уроках, у житті. А також побажали Оксані Дмитрівні творчої наснаги, успіхів, хороших і вдячних учнів.

11:22 16.02.2023

Вітаємо з перемогою на обласному етапі конкурсів "Новорічна композиція" та "Український сувенір"

За підсумками ІІ етапу Конкурсу «Новорічна композиція» в номінації „Сюжетна композиція”нагороджено грамотою Закарпатського обласного еколого- натуралістичного центру учнівської молоді Мориляка Євгена, вихованця гуртка „Веселка” , керівник Сегедій Людмила Василівна за І місце .

13:05 01.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора