A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Плосківський ліцей Полянської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області
Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

МО учителів суспільно-гуманітарного циклу

3 листопада у ліцеї відбулося засідання суспільно-гуманітарного циклу. Учителькою історії Півкач Л.Ю. проведено відкритий урок у 10 класі на тему «Західноукраїнська народна республіка». Метою уроку було визначити особливості національно – визвольного руху на західноукраїнських землях. Розкрити процес створення ЗУНР. Визначити історичне значення Акту злуки УНР і ЗУНР.

13:45 04.11.2022

КОЖНА  ДОПОМОГА ВАЖЛИВА! КОЖЕН ВНЕСОК ЦІННИЙ!

30 жовтня 2022 року  наш ліцей взяв участь у благодійному заході «Полянська ватра». Учні ліцею разом із класними керівниками  підготували чимало поробок ручної роботи, смачних тістечок, декоративних виробів  для продажу у благодійному ярмарку «Руками дітей для потреб ЗСУ». Щиро дякуємо учням та їх батькам, класним керівникам, які долучилися до цього проекту. І пам’ятаймо – КОЖНА  ДОПОМОГА ВАЖЛИВА! КОЖЕН ВНЕСОК ЦІННИЙ!

13:30 31.10.2022

Всеукраїнський урок доброти

У рамках проведення ІІІ Міжнародного уроку доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин 4 жовтня проведено урок доброти на тему «Захисти тварин» 

18:53 04.10.2022

Вчительська осінь

Професія вчителя – дуже важка і відповідальна. Адже в його руках майбутнє нашої держави. Як це благородно – давати іншим знання, бути порадником і взірцем. Звичайно, далеко не кожний може стати справжнім учителем. Для цього потрібно багато працювати, займатися самоосвітою, щоб уроки стали цікавими і корисними.

18:35 30.09.2022

Олімпійський тиждень

Спорт сьогодні займає важливе місце в житті кожної людини і суспільства в цілому. Заняття спортом і здоровий спосіб життя стали модною тенденцією сучасного світу, тому у ліцеї щороку  проводиться  Олімпійський тиждень, де кожен з учнів може віднайти себе у будь якому виді спорту.

12:47 23.09.2022

Хай буде мир на всій землі

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат. 

17:50 21.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора