A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Плосківський ліцей Полянської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області
Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень безпеки дорожнього руху

З 15 до 19 травня 2023 року в ліцеї пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану», метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі. В 1-11 класах були проведені інформаційні години «Безпечна країна». Учні початкових класів взяли участь у навчальних іграх «Переходимо вулицю», «Транспорт та його роль у житті людини», інтегрованому уроці «Сигнали світлофора», моделюванні проблемної ситуації під час переходу вулиці. Учні 1-11 класів долучилися до єдиного національного уроку з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому». Під час проведених заходів учні розгадували загадки, малювали дорожні знаки, грали в рольові ігри, переглядали мультиплікаційні й документальні відеофільми. Проведені заходи були цікавими, змістовними і сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань . Діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я

10:28 22.05.2023

Подарунки від фонду ЮНІСЕФ

    Сьогодні наш заклад отримав подарунки від дитячого фонду ООН, ЮНІСЕФ, а саме: шість рюкзаків зі шкільним приладдям для діток 1-2 класів, батьки яких захищають Україну та вразливих верств населення, які потребують допомоги найбільше. 

09:56 12.05.2023

Чорнобильська катастрофа - біль України

Минуло 37 років, а чорний день Чорнобильської трагедії продовжує хвилювати людей: і тих, кого він зачепив своїм недобрим крилом, і тих, хто пізніше народився далеко від покривдженої землі. Цей день не минув безслідно, він розплодив по світу багато трагедій; він буде завжди об'єднувати всіх одним спогадом, однією печаллю, однією надією.

14:34 26.04.2023

Із Великоднем!

Світлі і радісні дні Христового Воскресіння знову приходять на землю України, одвічні, як людське прагнення до гармонії, краси, радості і миру. Це світле і добре свято несе з собою віру, надію і любов.

11:59 25.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора