A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Плосківський ліцей Полянської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області
Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всеукраїнський тиждень права

З 9 по 13 грудня у школі проходив Всеукраїнський тиждень права. На протязі тижня учні дізнавалися як реалізовувати та захищати свої права, як дотримуватися відповідних правил, ознайомлювалися зі своїми правами та обов'язками, та отримали чудову нагоду – провести цікаво та пізнавально уроки права. Протягом тижня було проведено: 1.Тематичний урок «Я маю право!» провела вчитель 1 класу Гебеш А.М.

14:28 16.12.2019

Районні змагання з волейболу

11-12 грудня проходили районні змагання з волейболу, між середніми школами та навчальними закладами в Свалявському технічному коледжі. 11 грудня переможцями змагань стали дівчата Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступетів, які зайняли перше місце, а 12 грудня команда хлопців- друге місце.

15:51 13.12.2019

Голос громади

З метою виявлення талановитих та обдарованих дітей у Полянській ОТГ відбувся пісенний конкурс «Голос громади». Учні нашої школи також взяли участь у цьому конкурсі та були відзначені Грамотами відділу освіти.

15:45 13.12.2019

День  людей з інвалідністю

 З нагоди Дня відзначення  людей з інвалідністю класними керівниками проведено виховні бесіди та години з питань виховання толерантного ставлення до осіб з обмеженими фізичними можливостями. Учні волонтерського загону відвідали людей з обмеженими можливостями, принесли продукти харчування та надали їм практичну допомогу. Бібліотекарем школи оформлено виставку матеріалів «Світ починається з тебе».

15:26 13.12.2019

Свято у "Падіюні"

30 листопада 2019 року в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” відбувся щорічний захід, приурочений Дню Збройних сил України, у рамках якого відбулась церемонія нагородження за підсумками конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему «Захисники України: історія та сьогодення». Учні  та педагоги нашої школи також були запрошені на це свято,як переможці в  ІІ (в ОТГ) етапу конкурсу .

15:16 13.12.2019

Виховні години

Цікаві та не змістовні виховні години пройшли у 2 –му класі на тему «Планета чарівних казок» провела Козар Т.М. ,та у 4-му класі на тему «Стежками дружби» провела Гудачок Н.Г.Класні керівники опрацювали багато матеріалу і зуміли разом з своїми класами показати гарні, змістовні, прості для сприйняття виховні.

15:09 13.12.2019

День Збройних сил України

В спортивному комплексі «Олімпія» села Поляна пройшло спортивне свято «Нумо, хлопці», присвячене Дню Збройних сил України. Команди змагалися у наступних індивідуальних конкурсах : піднімання гирі, згинання та розгинання рук в упорі лежачи, підтягування на перекладині, армреслінг, та у двох загальнокомандних: «Гусениця» і перетягування канату. Команди нашої школи «Десант» та «Сокіл» в захоплюючій боротьбі зайняли друге та третє призові місця В особистому заліку переможцями у конкурсі «Змаганнях з армреслінгу» серед учнів 7-9 класів переможцями стали Шипович Богдан – 1 місце, Сегеді Мирослав – 2 місце, Білас Іван – 3 місце.. у конкурсі «Підтягування на перекладині» стали Ступін Іван - 1 місце, Куштан Михайло та Вишневський Максим – 3 місце. у конкурсі «Згинання та розгинання рук в упорі лежачи» став Сегеді Мирослав – 1 місце, у конкурсі «Піднімання гирі» став Кошеля Євген- 1 місце. Всі переможці в особистому заліку були нагороджені грамотами відділу освіти молоді та спорту, у справах дітей, культури, туризму та зовнішніх зв’язків Полянської сільської ради.

15:05 10.12.2019

Міжнародний день волонтера

5 грудня відзначають Міжнародний день волонтера. У районному Будинку культури м.Свалява відбулися заходи з нагоди вшанування праці людей, які займаються волонтерською діяльністю в районі. Волонтерський загін нашої школи «Милосердя» отримав почесне друге місце і був нагороджений грамотою.

15:01 10.12.2019

Волонтери відвідали дитячий будинок у м.Свалява

Волонтери нашої школи відвідали будинок дитини у м. Свалява. Вони передали вихованцям закладу посильну матеріальну допомогу: дитяче харчування,фрукти,печиво та підгузки, а також подарували дітям крихту тепла та ніжності.

14:54 10.12.2019

Тиждень зарубіжної літератури

Відкриття тижня зарубіжної літератури відбулося 25 листопада виставкою учнівських малюнків на літературну тематику. Переможцями конкурсу стали: Матушак Софія (5-Б), Гость Уляна (5-Б) та Бомбушкар Тетяна (8-Б). У вівторок було проведено конкурс виразного читання. Серед учасників журі визначили переможців по двом віковим категоріям: 5-7 кл. – Цоклан Ірина (1 місце; Матушак Софія та Куштан рената (2 місце); Скиба Олександра (3 місце). У старшій віковій категорії переможцями стали Куштан Карина (1 місце); Гельбич Карина, Мориляк Евеліна та Семенихіна Оксана (2 місце); Казак Василь (3 місце). Серед учнів 5-8 класів відбувся брейн-ринг знавців зарубіжної літератури. Переможці – команда «Логотип», до складу якої входили учні Йовбак Ангеліна, Гельбич Карина, Скиба Олександра, Гость Уляна, Гнаткович Данієла. Капітан команди – Лізанець Христина. Міжнародна гра «Sanflauer» проходила у четвер, 28 листопада. Кількість учасників – 30. На конкурсі учнівських публікацій найкращою виявилася робота Трищули Анастасії та Семенихіної Оксани під назвою «Література у сучасному світі». Тиждень пройшов активно та змістовно.

14:09 09.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора