A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Плосківський ліцей Полянської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області
Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний день рідної мови

Мова- одне з найцінніших надбань, які створили й залишили наші попередники. Мова є душею нації, її генетичним кодом, у її глибинах народилося багато скарбів, якими пишається наш народ.

12:42 28.02.2020

ВІтаємо з досягненням обласного рівня

Вихованці гуртків "Умілі руки" та "Юні майстри" взяли участь в обласному конкурсі "Новорічна композиція". Мориляк Евеліна вихованка гуртка "Умілі руки" (керівник Станкович О.М.) отримала ІІІ місце.Усі учасники нагороджені грамотами Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

12:32 28.02.2020

Книгоманія 2020

Книга – це мудрість поколінь минулих. Книга – це друг і порадник сьогодні. Вона зберігає у собі красу рідного слова, чарівність мови. Для підвищення інтересу учнів до читання кожен рік для дітей проводиться Всеукраїнський конкурс дитячого читання “Книгоманія ”. Основна ідея «Книгоманії» – популяризація читання, мета якого заохотити дітей до систематичного читання, виявити читацькі уподобання та читацькі пріоритети, популяризувати найкращу українську та світову літературу для дітей, виробити в учнів навички самостійної роботи з книгою. Привернути увагу громадськості, державних установ, фондів, спонсорів та меценатів до болючої проблеми дитячого читання та до жалюгідного стану більшості дитячих, юнацьких та шкільних бібліотек. Сприяти забезпеченню рівного доступу всіх українських дітей до найкращих надбань українського та світового книговидання. Цей конкурс дає можливість його учасникам здобути перемогу не завдяки особливим талантам і здібностям, а тільки завдяки систематичному читанню.

11:32 28.02.2020

Конкурс-захист науково-дослідницьких робіт

Вітаємо переможців ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН Україні у 2019-2020 н.р. • Редніка Віктора Васильовича, учня 11 класу Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, у секції «Історичне краєзнавство» (керівник Шипович Ю.Ю.). - І місце • Йовбак Анастасію Віталіївну, ученицю 11 класу Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, у секції «Літературна творчість» (відділення «Літературознавство, фольклористика, мистецтвознавство»)- керівник Шипович Ю.Ю. – ІІ місце

11:21 28.02.2020

Всеукраїнський конкурс авторських програм практичних психологів

 Вітаємо Шипович Руслану Василівну, практичного психолога, автора програми «Агресія - це прояв слабкості», яка зайняла ІІІ місце у конкурсі авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів „Нові технології у новій школі” у номінації „Корекційно-розвиткові програми”

11:16 28.02.2020

Шкільна волейбольна ліга України-2020

13 лютого 2020 року на базі спортивного комплексу «Олімпія», що знаходиться в с. Поляна, відбулися спортивні змагання з волейболу серед юнаків та дівчат «Шкільна волейбольна ліга України - 2020 рік». У напруженій боротьбі наші юнаки стали найсильнішою командою і здобули І місце.

11:04 28.02.2020

День Соборності України

     22 січня 1919 року відбулася знаменна подія в історії нашої держави: на майдані біля Софіївського собору при багатотисячному зібранні народу, під святкові передзвони Святої Софії було проголошено Акт злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, який відповідно до Указу Президента України щороку 22 січня ми відзначаємо як День Соборності України.

14:34 22.01.2020

Святкування Нового року

Новорічне свято – це, без сумніву, довгоочікувана казка для всіх дорослих і дітей. Напередодні учні готувалися до нього: прикрашали школу сніжинками та гірляндами, власноруч виготовляли фотозону та новорічні іграшки , вивчали пісні, вірші, привітання.

12:46 03.01.2020

Святкування Дня святого Миколая

День Святого Миколая – одне з найулюбленіших дитячих свят. Українці з давніх-давен вважають Миколая своїм заступником, захисником бідних і знедолених, який завжди несе Добро. Цікаво та весело 19 грудня пройшло свято Миколая в нашій школі. Учні 3-го класу разом із класним керівником Сегеді Л.В. підготували чудову літературно-музичну композицію “Миколай іде до нас”. Діти ознайомили присутніх з історією свята, розповіли про благодіяння Миколая-Чудотворця, розповідали вірші, співали пісні. По закінченню заходу учні отримали подарунки від Святого Миколая (спонсор директор Плосківського заводу мінеральних вод Гісем В.В.). Директор школи Туряниця І.П. побажала усім гарного настрою, учням веселих свят та незабутніх зимових канікул.

15:27 19.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора