A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Плосківський ліцей Полянської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області
Закарпатської області

Нація незламних!

Дата: 24.02.2023 14:49
Кількість переглядів: 65

24 лютого 2023 року – це ще один день, який у календарі кожного українця буде виділений червоним. У цей день минув рік повномасштабної війни проти російського ворога —день незламних і хоробрих українців. Вже рівно рік український народ виборює мир та суверенітет України на лінії фронту та в тилу.

Повномасштабна війна Росії проти України торкнулась кожної дитини в нашій країні. Цей рік був важким. Шкода, що нашим дітям довелось через все це пройти. Діти стали дорослішими. Разом з дорослими вони демонструють мужність, стійкість, сміливість, єднання і у них своє бачення війни.

24 лютого, у  роковини від початку повномасштабного вторгнення військ російської федерації на територію України,у ліцеї класний керівник 8-Б класу Куштан Тетяна Володимирівна провела виховну годину «Нація незламних».

Учні разом із класним керівником відновили хронологію подій  від повномасштабного вторгнення до сьогоднішнього дня. Говорили, що цей рік забрав життя в десятків тисяч вірних українців, скалічив психічно та фізично сотні тисяч громадян, вкрав спокійне безтурботне щасливе дитинство в мільйонів українських дітей. Вшанували хвилиною мовчання захисників та мирних жителів, які загинули.

Рік шаленого спротиву українців одвічному ворогові, який постійно намагався знищити нашу націю, показав, що ми вміємо гуртуватися навколо спільної ідеї, що ми вміємо жертвувати останнім задля спільної перемоги, що наш вільний дух не зламати.

Ми всьому світу показали, що ми виживемо, ми вистоїмо, ми ПЕРЕМОЖЕМО!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора