A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Плосківський ліцей Полянської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області
Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Участь у інтелектуально-розважальній грі "SMARTAKIADA"

02 березня у Закарпатському обласному центрі дитяої та юнацької творчості "ПАДІЮН" відбулася 5-та інтелектуальна гра "SMARTAKIADA". Команда нашого ліцею "Лідер" брала участь та нагороджена дипломом.

12:29 03.03.2023

Засідання методичного об’єднання класних керівників

 Класний керівник 7-А класу Білей Оксана Дмитрівна підготувала виховну годину на тему «Ставлення особистості до людей». Учні разом із класним керівником розмірковували над тим, що таке «добро» і що таке «зло», розповідали про те, як у різних релігіях тлумачать ці поняття, зробили висновок, що «до людей треба ставитися так, як хочеш, щоб вони ставилися до тебе». Класний керівник зачитала дітям «Притчу про образливі слова». Закінчилася виховна година пам’яткою доброти і висновком: «Даруйте добро постійно! Це так приємно!»

11:35 03.03.2023

Виховна година «Все буде Україна».

З учнями 9-А класу класний керівник Шипова Тамара Юліївна підготувала виховну годину «Все буде Україна». Метою проведеного заходу є заохочення дітей до вивчення історії України, спонукання їх до осмислення себе як частини українського народу, виховання в них почуття гордості за свою державу та людей, які в ній проживають, формування активної громадянської позиції. Школярі шукали тлумачення слова «звитяга», розв’язували історичні задачі, міркували над проблемним питанням, відгадували відповіді на запитання бліц-турніру. Як підсумок заняття було виведення «Формули ПЕРЕМОГИ» і формулювання висновку: «Перемога буде за нами».

11:42 02.03.2023

Засідання методичного об’єднання  природничо-математичного циклу.

     23 лютого відбулося засідання методичного об’єднання  природничо-математичного циклу. Учителем математики Шиповою Т.Ю. було проведено майстер-клас на тему: «Підвищення якості навчального процесу шляхом вдосконалення набутого досвіду та виховання в учнів інтересу до вивчення математики на уроках та в позаурочний час». Колеги мали можливість познайомитися  з різними методами навчання, які застосовує вчителька на уроках та перейняти досвід роботи з використання  вправ на  різних етапах уроку.

15:10 23.02.2023

Вони тримали за нас небо

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні. Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Вони гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності.

09:10 23.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора