A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Плосківський ліцей Полянської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області
Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Ви - наші надійні крила!

Професія вчителя – дуже важка і відповідальна. Адже в його руках майбутнє нашої держави. Як це благородно – давати іншим знання, бути порадником і взірцем. Звичайно, далеко не кожний може стати справжнім учителем. Для цього потрібно багато працювати, займатися самоосвітою, щоб уроки стали цікавими і корисними.

19:44 29.09.2023

Олімпійський тиждень

Щоб  навчити цінувати власне здоров’я,виховувати в учнів потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров’я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом в ліцеї щороку традиційно проводиться Олімпійський тиждень.  Не виключенням став і цей рік. Олімпійський тиждень тривав з 05 вересня по 13 вересня. До проведення   заходів долучилися не лише вчителі фізичної культури а й інші вчителі ліцею.

20:53 12.09.2023

Дзвени, мій дзвонику, і весело співай!

Коли літній відпочинок добігає кінця, ми починаємо готуватися до школи. Зовсім не випадково, що саме в перший день навчального року відзначається День знань, що він називається саме так. Адже що таке школа? Це те місце, де ми дізнаємося багато нового та цікавого про навколишній світ, таємниці природи та самих себе.

20:49 01.09.2023

Вічна пам'ять та шана Герою України

26 червня у нашому ліцеї відкрили меморіальну дошку в честь загиблого захисника України, командира взводу снайперів 128 Закарпатської гурсько-штурмової бригади Олексія Калабішки. 

18:58 27.06.2023

Тиждень початкової школи

З 5 по 9 червня у ліцеї відбувся Тиждень початкової школи, де учні та учителі проявили себе з креативного боку. 

13:02 12.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора