A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Плосківський ліцей Полянської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області
Закарпатської області

Вітаємо з перемогою!!!

Дата: 20.12.2021 12:15
Кількість переглядів: 2411

      

 

                Вітаємо ученицю 7-Б класу Софію Матушак з перемогою (ІІІ місце) в обласному конкурсі літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт  „Захисники України: історія  та сьогодення”   (номінація «Малюнок», вчитель Туряниця І.П.) !!!

      Зазначений конкурс проводиться щороку департаментом освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації серед учнівської молоді віком від 11 до 16 років. Стартують творчі змагання у чотирьох номінаціях – „Лист”, „Вірш”, „Малюнок”, „Фоторобота” – 14 жовтня – у День захисника і захисниць України. 

       Цьогоріч учасниками ІІІ етапу стали 156 учнів: у номінації „Лист” – 36, у номінації „Вірш” – 42, „Малюнок” – 42 та „Фоторобота” – 36.

       „Обрати найкращих серед кращих  було досить складно, – зазначила Мар’яна Марусинець, директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації. – Кожен із учасників – талановитий, захоплений творчістю і прагнув донести свої почуття, своє розуміння запропонованої тематики. Роботи оптимістичні, душевні, відкриті та щирі, як і їхні автори”.

       Попри юний вік конкурсанти зуміли передати досить глибоке  розуміння історії і суворої сучасності, героїчного досвіду народу та особисті здобутки учасників буремних подій на сході України.

     „Роботи учасників пройняті духом патріотизму й гордості за славну історію Українського народу, вирізняються оригінальністю композиції, – зауважив заступник голови облдержадміністрації Ігор Шинкарюк. – Дякую кожному педагогу за допомогу творчим учням реалізувати свою особистість через малюнок, фото, літературний твір”.

     Учнів-переможців відзначили дипломами департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації і грошовими преміями від 1 до 3 тисяч гривень, роботу педагогів, які підготували переможців, відзначили грамотами департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації.

 

 

  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора