A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Плосківський ліцей Полянської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області
Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Україна - єдина, Україна- це ми!

День Соборності України - день, який символізує єдність земель України. Це одне з найважливіших свят нашої країни, яке підкреслює, що ми всі - один народ і ніякі рубежі і не можуть нас розділити. 

10:49 31.01.2024

Волейбольна першість Полянської громади між командами навчальних закладів

       На базі дитячо-юнацької спортивної школи відбулася волейбольна першість між командами навчальних закладів Полянської громади. За результатами волейбольної першості чемпіонами стали команди юнаків та дівчат нашого ліцею.

12:10 26.12.2023

Всесвітня акція “16 днів проти насильства”.

Прояви насильства супроводжують людство з давніх давен. У світі постійно відбуваються війни, напади на людей, дискримінація та приниження. На жаль, і сьогодні це поширена проблема в українському суспільстві, і найгостріше вона постає саме в освітньому середовищі.

14:27 13.12.2023

Хустка – український оберіг

Здавна хустка вважалась українським національним аксесуаром, який зберігає в собі старовинні традиції. Хустка є символом прихильності, любові, вірності, прощання, скорботи, оберегом і важливим ритуальним предметом. Це —  невід’ємна частина української культурної спадщини.

19:23 07.12.2023

Україна не здається завдяки Вам

Щороку, 6 грудня ми вшановуємо Збройні Сили України. ЗСУ завжди були нашою гордістю і славою, а після початку повномасштабної війни про відвагу та професіоналізм українських воїнів дізнався весь світ. ЗСУ – це меч і щит України, наша опора та захист. Найкращі сини і дочки України борються у Збройних силах за незалежність та свободу своєї Батьківщини.

16:10 06.12.2023

Ходить світом Миколай

Свято Миколая – найулюбленіше свято для дітей і дорослих, бо мрією кожного є подарунок від Чудотворця. Сьогодні радість свята відчули учні нашого ліцею, адже солодкий Святий Миколай не обминув і їх.

14:37 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора