A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Плосківський ліцей Полянської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області
Закарпатської області

Ви - наші надійні крила!

Дата: 29.09.2023 19:44
Кількість переглядів: 38

Професія вчителя – дуже важка і відповідальна. Адже в його руках майбутнє нашої держави. Як це благородно – давати іншим знання, бути порадником і взірцем. Звичайно, далеко не кожний може стати справжнім учителем. Для цього потрібно багато працювати, займатися самоосвітою, щоб уроки стали цікавими і корисними.

Учитель живе в кожній людині. Тому жодна професія не обходиться без нього. Час і прогрес відводять деякі професії в архів. Та серед небагатьох незмінних величин є одна, найверховніша — Учитель. І через століття він так само заходитиме в клас і вже школярам майбутніх поколінь відкриватиме незмінні величини: Батько, Мати, Вітчизна, Народ. Буде нести все добре, мудре, світле й чисте. 

Вже є традицією щороку вітати наших любих вчителів з професійним святом. Учні ліцею підготували святкову програму «Ви наші надійні крила», де наголосили, що учитель – це професія від Бога, побажали нашим вчителям міцного здоров’я, наснаги, запалу до роботи та невичерпної любові, яку вчителі дарують своїм учням. Також, не зали і про наших учителів-пенсіонерів. Учком  привітав вчителів-ветеранів зі святом, бажаючи їм міцного здоров’я та мирного неба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора