A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Плосківський ліцей Полянської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області
Закарпатської області

Конкурс історичних есе «Герої в боротьбі за Незалежність України: дослідження національної ідентичності в суспільних трансформаціях поч. ХХІ ст.»

Дата: 22.01.2024 12:09
Кількість переглядів: 30

    

 

З 18 вересня по 25 грудня 2023 року у рамках проєктів МАН України був проведений Всеукраїнський конкурс історичних есе «Герої в боротьбі за Незалежність України: дослідження національної  ідентичності в суспільних трансформаціях поч. ХХІ ст.» імені Романа Ратушного. 

     До участі у конкурсі запросили вихованців та учнів позашкільної, загальної середньої, професійної та фахової передвищої освіти, між якими була і учениця Плосківського ліцею Олександра Скиба, яка написала прекрасне есе, у якому прослідкувала визвольну боротьбу українців за свою незалежність, починаючи з козацьких часів і закінчуючи Помаранчевою революцією та Революцією Гідності вже нашого часу, а також визвольними змаганнями в теперішній російсько-українській війні. У власному дослідженні Олександра довела, що лиш та свобода є цінною, яка завойована й відстояна у боротьбі.

  За участь у  Всеукраїнському конкурсі історичних есе «Герої в боротьбі за Незалежність України: дослідження національної ідентичності в суспільних трансформаціях поч. ХХІ ст.» ім. Романа Ратушного Олександра Скиба була нагороджена сертифікатом МАН України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора