A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Плосківський ліцей Полянської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області
Закарпатської області

НАША УЧЕНИЦЯ ОТРИМАЄ ДИПЛОМ-НАГОРОДУ «ЗА КРАЩУ ДОПОВІДЬ»

Дата: 30.11.2023 11:19
Кількість переглядів: 787

 

НАША УЧЕНИЦЯ ОТРИМАЄ

ДИПЛОМ-НАГОРОДУ «ЗА КРАЩУ ДОПОВІДЬ»

          У  жовтні - поч. листопада 2023-2024 н.р. в області провели краєзнавчу конференція учнівської молоді „Мій рідний край, моя земля очима сучасників” Організаторами конференції виступили департамент освіти і науки, молоді та спорту  Закарпатської обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації та Закарпатський обласний центр дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН». До участі в конференції запросили учнів закладів загальної середньої освіти, вихованці (гуртківці) закладів позашкільної освіти, студенти закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

        Конференція відбулася в два етапи: заочний етап – учасники повинні були до 27 жовтня 2023 року пройти електронну реєстрацію та надати організаторам статті про пошуково-дослідницькі роботи та очний етап, який відбувся 6 листопада й  передбачав доповідь та презентацію пошуково-дослідницької роботи в режимі on-line.

    Всього на Конференцію було подано 67 дослідницьких робіт від закладів позашкільної та середньої освіти області, між якими була також учениця Плосківського ліцею Митряк Данієла. Наша школярка успішно пройшла відбір на перший етап, куди потрапили всього 35 робіт. А захистивши роботу на очному етапі, увійшла в трійку кращих, які вирізнялись оригінальністю та ідейної виразністю.

    Таким чином  Митряк Данієла та її керівник Шипович Юрій будуть нагороджені дипломами департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації  «За кращу доповідь».

     Тож вітаємо нашу талановиту ученицю та її керівника з чудовими результатами та  бажаємо  і надалі перемог!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора